Geld verdienen met artikelen schrijven

Geld verdienen met artikelen schrijven kan een leuke manier zijn om (wat) (extra) geld te verdienen. Het mooie is dat je dit vanaf overal ter wereld kan doen. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een laptop en een internetverbinding. Zo hoef je niet elke dag met je auto of het OV naar je werk, en kun je (eventueel) gewoon lekker vanuit thuis geld verdienen. Op deze pagina vertel ik je mijn methode om (veel) geld te verdienen met artikelen schrijven.

Geld verdienen met artikelen schrijven: kan het überhaupt?

Laat me je eerst even wat vertellen over wie ik ben. Ik ben Jacko Meijaard, 25 jaar oud en ik verdien zo'n 10.000 euro per maand op het internet. Ik verdien dus geld op het internet, met affiliate marketing. De 'bron' van mijn succes is de artikelen die ik schrijf, of laat schrijven. Via Google komen er mensen op mijn website(s), en daardoor verdien ik geld. Ik zal je er zometeen meer over vertellen. Anyway, op de vraag of het daadwerkelijk mogelijk is om geld te verdienen door artikelen te schrijven: jazeker! En ik ben er het levende bewijs van. Check de inkomsten hierboven maar eens.

Hoe werkt het?

Geld verdienen met artikelen schrijven is niet moeilijk en is mogelijk op verschillende manieren. Ik zal er op deze pagina één vertellen: de methode waarmee ik zo'n 10.000 euro per maand mee verdien. Het werkt eigenlijk heel erg simpel. Ik ga op zoek naar producten die ik kan promoten in ruil voor commissie. Denk bijvoorbeeld aan telecom abonnementen, of videotrainingen. Daar maak ik dan een website om heen en op deze website schrijf ik artikelen over onderwerpen die met het product te maken hebben welke ik promoot. Wanneer mensen dan op zoek gaan naar informatie over dat onderwerp, komen ze op mijn website terecht (via Google) en wanneer ze dan via mijn affiliate link het product kopen, krijg ik daarover commissie.

Belangrijk: artikel websites zijn onnodig

In je zoektocht om informatie te vinden over geld verdienen met artikelen schrijven, heb je vast en zeker gelezen over het schrijven van artikelen voor zogenaamde artikelsites. Je plaatst dan een artikel op een artikelsite, waar je dan geld mee zou verdienen wanneer iemand op je Google AdSense advertentie zou klikken. Mijn tip: doe dat niet. Ten eerste heb je HEEL WAT artikelen nodig om daadwerkelijk wat geld te verdienen, en ten tweede is dit geen strategie die op de lange termijn zal gaan werken. Het beste kun je je artikelen op een eigen site plaatsen. Zo hou je het in eigen beheer, en groeit jouw website en daarbij je inkomsten. Hoe meer websites en artikelen je hebt, hoe meer inkomsten je zult hebben. Met één website kun je makkelijk 100,- euro per maand verdienen. Als je 10 hebt, verdien je al duizend euro per maand.

Stel niet langer uit: begin vandaag!

Je weet nu de basics van geld verdienen met artikelen schrijven. Het is nu aan jou om er mee aan de slag te gaan. Hoe langer je uitstelt, hoe langer het zal duren voordat je er geld mee gaat verdienen. Op Internet Succes Gids.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om te gaan beginnen en om geld te gaan verdienen. Ga dus vandaag al aan de slag. Succes!